Trabzonspor ile Antalyaspor 37.randevu

 Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 6. hafta maçında sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor rakibi ile 37. kez karşı karşıya geliyor.  Bugüne dek iki takım arasında oynanan 36 maçta Trabzonspor’un 21 galibiyeti bulunuyor. Konuk ekip

Trabzonspor ile Antalyaspor 37.randevu

 

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 6. hafta maçında sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor rakibi ile 37. kez karşı karşıya geliyor. 
 
Bugüne dek iki takım arasında oynanan 36 maçta Trabzonspor’un 21 galibiyeti bulunuyor. Konuk ekip Antalyaspor’un ise 6 galibiyeti bulunuyor. 9 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bordo-mavili takımın 65 golüne kırmızı-beyazlı ekip ise 34 golle yanıt verdi.
 
Bu sezon iki takım arasında oynanan lig ve kupa maçlarında ise Medical Park Antalyaspor evinde oynadığı lig maçını 2-1 kazanırken, kupa maçında ise bordo-mavili takıma 3-2 mağlup oldu. İki takım arasındaki en farklı galibiyeti ise Trabzonspor, 2000-2001 sezonunda 4-0'lık skorla elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor