Trabzonspor icralık oldu!

Şener yönetiminde İstanbul kanadında yer alan yöneticilerden Temel Soyyiğit’in o dönem yaşanan sıkıntının giderilmesi için kulübe verdiği 450 bin doları almak için Trabzonspor’u icraya verdiği öğrenildi.Soyyiğit’in, alacaklarına karşılık kendisine verilen

Trabzonspor icralık oldu!

Şener yönetiminde İstanbul kanadında yer alan yöneticilerden Temel Soyyiğit’in o dönem yaşanan sıkıntının giderilmesi için kulübe verdiği 450 bin doları almak için Trabzonspor’u icraya verdiği öğrenildi.

Soyyiğit’in, alacaklarına karşılık kendisine verilen çeklerin ödenmemesi ve kulüpte bir türlü muhatap bulamadığı için böyle bir yola başvurmak zorunda kaldığı belirtildi. Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin ise bu şok karşısında eski yönetici ile temasa geçmeye ve borcu taksitlendirmeye çalışacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler