Trabzonspor için üzülmek bile güzeldir

Süper Lig'in 4. haftasındaki Sivasspor maçında sakatlanan 3 haftalık tedavisinin ardından düz koşulara başlayan başarılı Tolga’nın 3 hafta içinde  kolundaki askı çıkarıldı. 3 Hafta daha kontrolleri sürecekTakım arkadaşı kaleci Onur ile arasında abi-kardeş

Trabzonspor için üzülmek bile güzeldir

Süper Lig'in 4. haftasındaki Sivasspor maçında sakatlanan 3 haftalık tedavisinin ardından düz koşulara başlayan başarılı Tolga’nın 3 hafta içinde  kolundaki askı çıkarıldı. 3 Hafta daha kontrolleri sürecek

Takım arkadaşı kaleci Onur ile arasında abi-kardeş ilişkisi bulunduğunu dile getiren Tolga, "Onur oynarken ben O'na, ben oynarken O bana destek çıktı. Hatta ikimiz de yedek kaldık. Yabancı bir kalecinin ardın yedek beklemekten se birbirimizin arkasında yedek bekleriz

Kaledeki rekabet aramızdakı abi-kardeş ilişkisini baltalamadı. Biz hep Trabzonspor'un başarısı için çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. z." diye konuştu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini vurgulayan kaptan Tolga  sözlerini şöyle sürdürdü” Takım yeni yeni oturmaya başlıyor. Sakatlıklar ve benzeri sorunlar nedeniyle istikrarlı bir kadro oturtamıyoruz. İyi oyunculardan oluşan bir takımız. Eksiklikler düzelince ve taraftar desteğini arkamıza alınca istediğimiz başarıyı yakalayacağız."

Olcan Adın'ın Kasımpaşa maçında attığı golü de değerlendiren Tolgan Zengin, "Olcan çok iyi bir futbolcu. Zor dönemler geçiriyordu. Biz kendisine destek olmaya çalışıyorduk. Trabzonspor'a transfer olmasında benim de emeğim vardır. Ben onun Trabzonspor’a gelmesini çok istedim.. Olcan kişiliği çok iyi olan, başarılı bir futbolcu. Böyle oyunculara Trabzonspor'un ve Türk futbolunun ihtiyacı var." yorumunda bulundu.

29 yaşındayım ve önümde futbol oynamak için uzun bir zaman var. Ben bu  takımın kaptanıyım ve en deneyimlilerden biriyim. Kaptan olarak arkadaşlarımın  saha içi ve saha dışı her türlü sıkıntısıyla ilgilenmem gerekiyor. Bu yorucu ama mutluluk veren güzel bir durum.  Bazen kendi problemlerimi bir kenara bırakıp arkadaşlarımınkiyle ilgileniyorum. Kaptanlık sadece pazubant takmakla olmaz." ifadelerini kullandı.

Taraftardan takıma sahip çıkmasını isteyen bordo-mavili ekibin kaptanı, tribünleri dolu görmek istediklerine vurgu yaptı. Kasımpaşa maçında tribünleri görünce üzüldüğünü anlatan Tolga, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yıllardır Trabzonspor'da top oynuyorum, kötü dönemler yaşadım ama tribünlerin bu kadar boş olduğunu çok az gördüm. Bazen acaba taraftarlarımız cezanın bittiğinden habersizler mi diye düşünüyorum. Ancak Taftarlarımızın da haklı olduğu noktalar var. Bizim onlara iyi futbol izletip, iyi sonuçlar almamız gerekir. . Sadece iyi günde yanında olmak yetmez. Bazen Trabzonspor için üzülmek de güzeldir.Taraftar zaten zor günde belli olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler