"Trabzonspor için savaşmaya geldim"

Trabzonspor'un yeni transfelerinden Batuhan Karadeniz, Davraz kampında açıklamalarda bulundu.  Batuhan, Trabzonspor’da çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu vurgulayarak, “Camianın büyüklüğüne kimsenin söyleyebilecek bir şeyi yok. Çok büyük bir camia. İy

"Trabzonspor için savaşmaya geldim"
Trabzonspor'un yeni transfelerinden Batuhan Karadeniz, Davraz kampında açıklamalarda bulundu. 
 
Batuhan, Trabzonspor’da çok iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu vurgulayarak, “Camianın büyüklüğüne kimsenin söyleyebilecek bir şeyi yok. Çok büyük bir camia. İyi futbolcular var. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Yanlış bir karar vermediğimi gördüm. Sevinçliyim, çalışıyoruz. Daha iyi olacağız. Karakterimizin yanına daha iyi bir performans etkileyip, sahada daha iyi bir Trabzonspor yaratmaya çalışacağız” dedi.
 
 
Batuhan, taraftarlarla iyi anlaşacaklarını da ifade ederek, şöyle konuştu: “Her zaman her takım kazanmak istiyor. Oynadığım takımlarda da her zaman kazanmak istemiştik. Trabzonspor’un büyük taraftarına gereken değeri önce biz vereceğiz, daha sonra da onlar bize gereken değeri verecektir. Biz sahada onların istediğini yaptıktan sonra saha dışında her hangi bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.”
 
Trabzonspor’un kendisi için şans gibi gösterilmesiyle ilgili olarak da konuşan Batuhan, “Yedi sekiz yıldan beri Süper Lig’de oynuyorum. Her gittiği takım için son şansı dediler. Bakacağız göreceğiz. Ben Trabzon’a oynamaya ve başarılı olmaya geldim. Trabzonspor için savaşmaya geldim. Elimden gelen her şeyi yapacağım sahada” diye konuştu.
 
Batuhan, sözleşmeye okumadan imza attığını da belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Tamamen Ünal hoca ve başkanımızla alakalı bir sözleşme. Ben sözleşmeyi imzalarken okumadım bile, sadece imzaladım. Her hangi maddi manevi pazarlık olmamıştır. Ünal hoca ile geldik, el sıkıştık. Oynadığım hiçbir kulüpte para pazarlığı yapmadım. Özellikle de Trabzon benim memleketim. Memleketim olduğu için de para konusu hiç gündeme gelmedi.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor