Trabzonspor için rakibin önemi yok!

Trabzonspor Kulübü başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arnavutluk'un Kukesi takımıyla eşleşmeleriyle ilgili olarak, "Artık bizim için kolay yada güçlü rakip fark etmiyor" dedi.Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, Arnav

Trabzonspor için rakibin önemi yok!

Trabzonspor Kulübü başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arnavutluk'un Kukesi takımıyla eşleşmeleriyle ilgili olarak, "Artık bizim için kolay yada güçlü rakip fark etmiyor" dedi.

Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, Arnavutluk ekibinin zayıf bir takım olarak değerlendirilmesinin yalnış olacağını belirterek, "Bugüne kadar oynadığımız oyunu sahaya yansıttığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok diye düşünüyoruz. Eşleştiğimiz takımla ilgili detaylı bilgileri yeni yeni ediniyoruz. Avrupa arenasında takımımızın kendisini en iyi şekilde gösterebilmesi için bu önemli bir maç ve o nedenle rakibi ciddiye alarak hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Dinamo Minsk karşısında tur atladıklarını anımsatan Çakıroğlu, "Dinamo Minsk karşısında çok gol pozisyonuna girmemize rağmen bunu skora yansıtamadık. Oyunun genel anlamda kontrolü takımızda olması ve seyri güzel bir mücadele gösterilmesi herkesi mutlu etti. Artık bizim için kolay yada güçlü rakip fark etmiyor. İlk maçın burada olmasını avantaj haline getirerek güzel bir skorla deplasmana gitmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Çakıroğlu, takıma transferle ilgili yeni bir gelişmenin olmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor