Trabzonspor'un teknik direktör adayları arasında olduğu iddia edilen Abdullah Avcı, beIN Sports'taki programına geri döndü.
Avcı, Galatasaray-Ankaragücü maçında Tugay Kerimoğlu ile birlikte yorumculuk yaptı. Avcı'nın Trabzonspor ile görüştüğü için geçen hafta yayıncı kuruluştan affını isteyip programa çıkmadığı ileri sürülmüştü. 57 yaşındaki teknik adamın ismi Trabzonspor'un yanı sıra hafta içinde Tamer Tuna'nın istifasıyla teknik direktör arayan Antalyaspor ile de geçiyordu.
Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Avcı, sezon başından itibaren beIN Sports'ta lig karşılaşmalarını analiz ediyor.
Beşiktaş ile 3 yıllık kontrat yapan Avcı, eğer herhangi bir takımla anlaşamazsa, sözleşmesi gereği kalan 2 yılda 24 milyon TL daha alacak.
Tüm Yorumlar (10)
Kerim
5 yıl önceBaskan birak inadi getir abdullah avciyi basaksehiri basaksehir yapan o adam proje sistem hocasi 5 senede trabzonsporu sampyonlar ligine abone yapar makina duzeninde oynayan takim yapar
Hasan
5 yıl önceAdamın ekmeğine mani olmayın. 24 milyon güzel para. Geçmiş olsun BJK
Arif
5 yıl önceNe bu Abdullah Avcı sevdası. Beşiktaş’ı ne halde bıraktığı ortada. Bizde başarılı olamaz.
Bafralı
5 yıl önceBoş yorum yapma. Bu adam bir cacık degil. Paradan Baska hıc bırsey düşünmez. Trabzonspor a hıc bırsey katmaz cabası
Bondikali
5 yıl önce20 ülkeyi rizeli yönetti battik ts nin Basinada bir rizeli gelsi Helden batalim Ts yönetenler aklini peynir ekmekle yedi
Selim 61
5 yıl önceBJK Yİ ABONE YAPTI YA SIRA BİZDE BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN YA
Kazım
5 yıl önceBaşakşehir i iyi takım yapan yönetim, biz de o yok. Hala anlaşılama dı, sonunda her kes anlayacak, ama iş işten geçmiş olacak.
Topal Osman Ağa
5 yıl önceBu takımın ancak Ünal Karaman toparlar,Morinho gelse nafile
Hasan
5 yıl önceTrabzonsporu bu ligde sadece bir renk olarak görmek isteyen İstanbul basını özellikle bazı sözde Spor kanalları Abdullah AVCI'yı Trabzonspora gönderme derdinde. Saatlerce program yapılıyor.
KALYONCU
5 yıl önceTamer Tuna ve Abdullah Avcı ikisini toplasan bir Teknik Direktör etmezler, Mustafa Akçay tam bize göre Teknik Direktör, bu başkan daha neyi bekliyor