'Trabzonspor için lig yeni başlıyor'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir yandan yoğun şekilde futbol dışı kulüp işleriyle uğraşırken, diğer taraftan da takımının aldığı sonuçlarla moral buluyor. Karadeniz ekibinin patronu HES, CAS ve Akyazı Projeleri’ndeki son durumu ile ekibinin üst üste k

'Trabzonspor için lig yeni başlıyor'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir yandan yoğun şekilde futbol dışı kulüp işleriyle uğraşırken, diğer taraftan da takımının aldığı sonuçlarla moral buluyor. Karadeniz ekibinin patronu HES, CAS ve Akyazı Projeleri’ndeki son durumu ile ekibinin üst üste kazandığı 6 puanla zirveye iyice yaklaşmasını değerlendirdi. İşte satır başlarıyla Sadri Şener’in yorumları...

HES için Ankara’da...
 
Kulübün son dönemlerdeki en önemli projelerinden olan HES (Hidro Elektrik Santral) için dün Ankara’ya giden Başkan Sadri Şener, “Bir yönetim, görev süresince daha sonrasına dair kalıcı gelir kaynakları bırakabiliyorsa en iyi hizmetlerden birine imza atmış demektir. Bizler de bundan sonraki arkadaşların da elini rahatlatacak adımlar atıyoruz. HES bunlardan biri. Para kazandırmaya başladıktan sonra yılda 10 milyon TL sabit gelir sağlanacak” dedi.
 
Bu konuyla ilgili Başkent’te son çalışmaları yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Şener, konunun önümüzdeki günlerde tam anlamıyla netlik kazanacağını bildirdi. CAS davasıyla ilgili hem kendi hukuk bürolarının hem de Lozan’daki hukukçularının yoğun şekilde çalıştığını söyleyen Şener, Akyazı Projesi hakkında Trabzon Belediye Başkanı Fevzi Gümrükçüoğlu’nun, “2015’te biter” ifadesini de, “Umarız öyle olur. Bu benim kişisel projem değil. Trabzon’un hatta bölgenin projesi. Başbakanımız’ın da yakından izlediğini biliyoruz” dedi.
 
‘Daha çok şey değişir’
 
Başkan Sadri Şener, ligin bundan sonraki seyri için de görüşlerini açıkladı, iddialı ifadeler kullandı. Üst sıralardaki rakiplerin de kaybıyla 2 maçtaki 6 puanın kendilerini bambaşka bir havaya taşıdığını söyleyen Şener, “Ne zaman sorulsa ne zaman bu tip konular gündeme gelse hep söyledim; bizim takımımızın kalitesine kefilim. Sadece taşların yerine oturması biraz zaman aldı ve kazanabileceğimiz birçok maçta kötü sürprizlerle karşılaştık.
 
Bence her şey daha da iyi olacak. Şenol hocamız vee öğrencilerine bu süreçte taraftarımızın daha fazla destek olması lazım. O destek de sağlandığında en kısa zamanda yarışa Trabzonspor’un ağırlığını koyup zirveye daha da yaklaşacağından eminim” yorumlarını yaptı.     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler