Trabzonspor için bomba isim!

Malouda ve Bosingwa transferleriyle dikkat çeken Trabzonspor forvet hattına da aynı kalitede bir isim katmak için çalışmaları sürdürüyor.Forvet hattı için ünlü isimlerle görüşen Trabzonspor menajerlerinde yeni hedefi oldu. Onlarca isim  bordo mavili kulüb

Trabzonspor için bomba isim!

Malouda ve Bosingwa transferleriyle dikkat çeken Trabzonspor forvet hattına da aynı kalitede bir isim katmak için çalışmaları sürdürüyor.

Forvet hattı için ünlü isimlerle görüşen Trabzonspor menajerlerinde yeni hedefi oldu. Onlarca isim  bordo mavili kulübe önerilirken son olarak bu isimlere dünyaca ünlü forvet Dimitar Berbatov da eklendi.

Manchester United formasıyla çıktığı 108 maçta attığı 48 golle kariyerinde zirve yapan ve geçen sezon başında Fulham'a transfer olan 32 yaşındaki Bulgar forvet Berbatov için Trabzonspor menajerlerin önerisiyle araştırma başlattı.

Mutlak bir yıldız golcü transfer etmek isteyen Trabzonspor'un, Dimitar Berbatov'un maliyetini ve son durumunu belirledikten sonra gereken girişimleri başlatacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor