Trabzonspor için bir iddia da Ada'dan!

Transferi Avrupa'da ses getiren takımlarından Trabzonspor için iddialar havada uçuşmaya devam ediyor. Avrupa futbolunun önemli ülkelerinden bir çok isim bordo mavili takımla anılıyor. Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor için son iddiada İngiltere'den

Trabzonspor için bir iddia da Ada'dan!

Transferi Avrupa'da ses getiren takımlarından Trabzonspor için iddialar havada uçuşmaya devam ediyor. Avrupa futbolunun önemli ülkelerinden bir çok isim bordo mavili takımla anılıyor. Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor için son iddiada İngiltere'den geldi.

Arsenal'in Danimarkalı forveti Nicklas Bendtner için Trabzonspor devreye girdiği iddia edildi.

Ada basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor Bendtner için Arsenal'e resmi teklifte bulundu. Geçtiğimiz sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren Bendtner için Trabzonspor 3 yıllık sözleşme teklifinde bulundu. Bendtner'in babası ve menajeri olan Thomas Bendtner ile temasa geçen bordo mavili ekip, oyuncunun bu teklife kısa süre içerisinde cevap vermesini istedi.

Arsenal'in bonservis olarak 2.5 milyon euro istediği Danimarkalı oyuncu, kulübünden 3.5 milyon euro kazanıyor. Daha önce Bendtner'le temasa geçen Alman ekibi Eintracht Frankfurt bu maaşı karşılayamayacağı gerekçesiyle oyuncunun transferinden vazgeçti.

Bendtner, geleceği hakkında net bir karar verene kadar Arsenal'in tesislerinde tek başına çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler