Trabzonspor Hürriyet'i yalanladı

Trabzonspor Yönetiminden Hürriyet Gazetesine yalanlama...İŞTE SİTEDEN YAPILAN O AÇIKLAMA...Futbolda şike iddianamesinin kamuoyuna açıklanmasının ardından yaşanan gelişmeler tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilirken bazı medya organlarının gerçekleri saptı

Trabzonspor Hürriyet'i yalanladı

Trabzonspor Yönetiminden Hürriyet Gazetesine yalanlama...

İŞTE SİTEDEN YAPILAN O AÇIKLAMA...

Futbolda şike iddianamesinin kamuoyuna açıklanmasının ardından yaşanan gelişmeler tüm çıplaklığıyla gözler önüne serilirken bazı medya organlarının gerçekleri saptırarak verme alışkanlığında herhangi bir değişiklik olmadığı görülmektedir.

Hürriyet Gazetesi bugünkü sayısında, iki kişinin kendi arasında geçen konuşmada yer alan gerçek dışı bir beyanı doğruymuş gibi manşetten yayınlamıştır.

Öncelikle “Sadri Şener Jaja’yı dövdü” manşetiyle verilmeye çalışılan mesaj başkanımızın kimliğiyle ve karakteriyle uyuşmamaktadır. Bu gerçeği tüm kamuoyu apaçık bilmektedir. İkincisi Jaja fiziğinde bir sporcunun başkanımız tarafından dövülmesi de herhalde çok kolay bir durum değildir.

Söz konusu manşet ve Hürriyet Gazetesi’nin vermeye çalıştığı imaj manidardır. Bu gelişmeyi aynı gazetenin sürecin başından beri izlemiş olduğu politikaya eklenen yeni bir halka olarak görüyor, durumu kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler