Trabzonspor Hentbolda iddialı

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde hafta sonu deplasmanda İstanbul Anafen Koleji ile karşılaşacak Trabzonspor'un idari menajeri Ahmet Kaynak, sezonun ilk maçından galip ayrılarak moral bulmak istediklerini söyledi.Kaynak, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini

Trabzonspor Hentbolda iddialı

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde hafta sonu deplasmanda İstanbul Anafen Koleji ile karşılaşacak Trabzonspor'un idari menajeri Ahmet Kaynak, sezonun ilk maçından galip ayrılarak moral bulmak istediklerini söyledi.

Kaynak, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirterek, 14 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da oynayacakları İstanbul Anafen Koleji maçına İstanbul'da yaşayan tüm bordo-mavili taraftarları davet etti.

Rakiplerinin sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini vurgulayan Kaynak, şunları kaydetti:

"Sezonun ilk maçından galip ayrılarak moral bulmak istiyoruz. İstanbul Anafen Koleji, lige daha çok hazır. Biz de sezon öncesi çeşitli turnuvalara katılarak form tuttuk. Eksikleri görebilme fırsatı yakaladık. Sezona iyi hazırlanabildik diyemem, antrenmanlarımıza geç başladık. Rakibimiz lige hazır durumda. Sezon öncesi, birkaç turnuvada yer aldılar. Kondisyonları bize göre daha iyi durumda. Biz de bu karşılaşmada kondisyonumuzu koruyabilmek adına, çok oyuncuyla oynamayı deneyeceğiz. Kazanmak içinde elimizden geleni yapacağız. Rakibimize hatalar yaptırıp sayı bulmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler