Trabzonspor Hentbol hazırlanıyor!

  Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Trabzonspor Hentbol takımında Başkan Murat Barçın, yeni sezon öncesi güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için büyük çaba harcadıklarını söyledi. Güçlü bir yönetim kurulu ile yola çıkacaklarını belirten Barçın,

Trabzonspor Hentbol hazırlanıyor!

 

 Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Trabzonspor Hentbol takımında Başkan Murat Barçın, yeni sezon öncesi güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak için büyük çaba harcadıklarını söyledi. 

Güçlü bir yönetim kurulu ile yola çıkacaklarını belirten Barçın, “Bu sezon hentbol takımı olarak büyük işlere imza atmak istiyoruz. Bunun içinde güçlü bir yönetime ihtiyacımız var. Trabzon ve diğer illerdeki hentbola gönül veren arkadaşlarımızla görüşmeler halindeyiz” dedi.

Yeni sezon öncesi transfer yaparak takımın gücüne güç katacaklarını belirten Trabzonspor Hentbol Takımı Başkanı Murat Barçın, “Yönetim kurulu listesini oluşturduktan sonra ilk önce yapacağımız iş transfer olacaktır. Görüştüğümüz birkaç oyuncu var. En kısa zamanda bu oyuncular ile son kes görüşüp net bir karar vereceğiz. Trabzonspor Hentbol takımının formasını taşıyabilecek oyuncuları bünyemize katacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor