Trabzonspor hayata döndü

Hayata döndüLigde Sivasspor ve Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetlerle büyük sıkıntıya girip 12'inci sıraya kadar gerileyen Trabzonspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu yenerek hayata döndü.İLK KEZ GOL YEMEDİLERLigin ikinci yarısına 3–1'lik Karabüks

Trabzonspor hayata döndü

Hayata döndü

Ligde Sivasspor ve Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetlerle büyük sıkıntıya girip 12'inci sıraya kadar gerileyen Trabzonspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu yenerek hayata döndü.

İLK KEZ GOL YEMEDİLER

Ligin ikinci yarısına 3–1'lik Karabükspor ve Elazığspor mağlubiyetleriyle başlayan, ardından Gaziantepspor'u 4–1 mağlup eden Trabzonspor, son iki maçında ise Sivasspor'a 2–0 ve Fenerbahçe'ye 3–0 mağlup olarak son 5 maçta kalesinde tam 12 gol gördü. Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında kalesini gole kapatan bordo mavililer, ikinci yarıda ilk kez bir Süper Lig maçını gol yemeden kapatmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor