"Trabzonspor hakkettiği yere gelecektir"

Karadeniz İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş Trabzonspor’un kötü gidişatıyla ilgili birlik mesajı verdi.  Altıntaş, Trabzonspor’un belki de son bir kaç yılın en kötü performansını sergilediği bu günlerde Trabzonspor camiasının

"Trabzonspor hakkettiği yere gelecektir"

Karadeniz İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş Trabzonspor’un kötü gidişatıyla ilgili birlik mesajı verdi.  

Altıntaş, Trabzonspor’un belki de son bir kaç yılın en kötü performansını sergilediği bu günlerde Trabzonspor camiasının büyüklüğüne değinerek “büyük camialar zor günlerde belli olur Trabzonspor da bu durumdan en kısa sürede kurtularak hakkettiği yerlere gelecektir. Anadolu’nun sesi ve gücü olan güzide takımımız Trabzonspor’un geçmişinde olduğu gibi yine şanını devam ettireceği bir gerçektir.” dedi 
   
Her büyük kulübün tarihinde buna benzer kötü dönemlerin zaman zaman yaşandığını ancak her zaman bu durumdan birlik ve beraberlik içinde çıkıldığını dile getiren Altıntaş, günün birlik, beraberlik ve kenetlenme günü olduğunu kent olarak takımı sahiplenmekten biran olsun vazgeçilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor