"Trabzonspor hakettiği yere gelecek"

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü misyonu gereği hak ettiği yerlere taşıyacaklarını belirtti.Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü misyonu gereği hakkettiği yerlere taşıyacaklarını belirterek, kim ne söylers

"Trabzonspor hakettiği yere gelecek"

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü misyonu gereği hak ettiği yerlere taşıyacaklarını belirtti.

Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübü misyonu gereği hakkettiği yerlere taşıyacaklarını belirterek, kim ne söylerse söylesin, kim ne yaparsa yapsın, her alanda büyüyen dünya kulübü Trabzonspor'u inşa etmekten asla vazgeçmeyeceklerini söyledi.
 
Seçim çalışmalarına Trabzon'da başlayan ardından İstanbul'da devam eden Muharrem Usta, sabah saatlerinde geldiği Trabzon'da seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İlk olarak Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta'yı, ardından Of Belediye Başkanı Murat Saral'ı ve Ofspor Başkanı Olcay Saral’ı ziyaret eden Usta, daha sonra Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi ziyaret ederek projelerini anlattı. Usta, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde işadamlarıyla da öğle yemeğinde bir araya geldi.
 
Trabzonspor Başkan adayı Muharrem Usta, genel kurul üyelerinin onay vermesi halinde her alanda büyüyen Trabzonspor'u inşa edeceklerini belirtti. Bu yolda eleştirilerin olabileceğini düşünerek yolculuğa başladıklarını belirten Usta "Her zaman şu ifadeyi rahat bir şekilde kullandık. Geçmişte Trabzonspor’a hizmet eden herkese değer vereceğiz. Trabzonspor'da artık kimlik kazananlar değil, Trabzonspor'a bir şey katanlar görev almalı. Yeter artık denilen noktadayız.
 
Trabzonspor hak ettiği yerde olmalıdır. Misyonu yerinde temsil edilmelidir. Elbette eleştiri olacaktır. Ama bizler Trabzonspor terbiyesi doğrultusunda cevap haklarımızı kullanırız. Kimseyle küslük ya da dargınlık durumunda olmadığım gibi kimseden de icazet alma pozisyonuna girmeyiz. Yapılan eleştiriler ve eylemler Trabzonspor'a zarar vermeden yapılmalıdır. Erdem olan budur. Yarışta Trabzon'a yakışır bir şekilde devam etmelidir. Kim ne söylerse söylesin, kim ne yaparsa yapsın her alanda büyüyen dünya kulübü Trabzonspor'u inşa etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Bizim kanımıza ve genimize Trabzonsporluk işlemiştir. Bunu da kimse kolay kolay sökemez” dedi.
 
Asla başarısızlığı kabul etmeyen bir yapıya sahip olduğunu belirten Usta, "Trabzonspor delegeleri bana teveccüh gösterip, görev verirse bunu çok iyi bir şekilde görecekler. İş hayatımızda nasıl mücadele ederek büyüdüğümüzü markamızı nasıl devler arasına soktuğumuz gerçeği bir çalışmanın eseridir. Gecemizi, gündüzümüze katıp herkesi mutlu eden bir Trabzonspor ortaya çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Gerekli mücadeleler gerektiğinden çok daha fazlasıyla verilecektir. Görev alırsak Trabzonspor’u layık olduğu yerlere elbette taşıyacağız“ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler