Trabzonspor gözünü Aslana dikti

Yönetim seferber oldu, teknik heyet rakibini analize başladı. Bu sezon büyük maçları kazanamayan Trabzon, gözünü Galatasaray'a dikti. Prestij için oynuyor Haftayı Denizlispor galibiyetiyle kapatarak moral bulan Trabzonspor'da cumartesi günkü Galatasaray k

Trabzonspor gözünü Aslana dikti

Yönetim seferber oldu, teknik heyet rakibini analize başladı. Bu sezon büyük maçları kazanamayan Trabzon, gözünü Galatasaray'a dikti.

Prestij için oynuyor
Haftayı Denizlispor galibiyetiyle kapatarak moral bulan Trabzonspor'da cumartesi günkü Galatasaray karşılaşması öncesinde kelimenin tam anlamıyla seferberlik ilan edildi... Bu sezon oynadığı hiçbir üst düzey karşılaşmayı kazanamayan Bordo-Mavililer, şampiyonluk hesapları yapan güçlü rakibini İstanbul'da devirerek bu seriyi bozmak istiyor. Kritik 90 dakika öncesinde başta Başkan Sadri Şener olmak üzere yönetim kurulu seferber oldu, teknik heyet ise Cim Bom'u yıkma planını hazırlamaya koyuldu.

Yanal da çok istiyor
Şener ve kurmaylarının hafta arasında yapılacak olan idmanları da takip ederek futbolculara moral vermesi bekleniyor. Oyuncularına, “Kalan periyotta sergileyeceğiniz performansa göre raporumu şekillendireceğim. Bu hepiniz için geçerli” telkininde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal için de Galatasaray sınavı ayrı bir anlam taşıyor. Yönetim bazındaki kredisini yükseltmek isteyen deneyimli çalıştırıcının, kadro tercihini ise hasta ve sakat oyuncuların durumu netleştikten sonra yapacağı bildirildi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler