Trabzonspor golcüsü kim olacak?

Trabzon Eneramo’ya yöneldiTrabzonspor yönetimi Sivasspor’un golcüsü Enaramo ile ilgileniyor Bordo mavililerin hocası Tolunay Kafkas transferle ilgili yönetime raporunu verirken Trabzonspor’un golcü adayları arasında Sivasspor’un golcüsü Enaramo’nun da old

Trabzonspor golcüsü kim olacak?

Trabzon Eneramo’ya yöneldi

Trabzonspor yönetimi Sivasspor’un golcüsü Enaramo ile ilgileniyor

 Bordo mavililerin hocası Tolunay Kafkas transferle ilgili yönetime raporunu verirken Trabzonspor’un golcü adayları arasında Sivasspor’un golcüsü Enaramo’nun da olduğu öğrenildi.Yeni sezon için bir çok golcü adayını gündemine  alan bordo mavililer geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un kapısından dönen Enaramo için ön araştırma başlattı. Ayrıca bordo mavililer Gaziantepspor’un Trabzonlu futbolcuları Muhammet Demir , Orhan Gülle ile birlikte Cenk Tosun’la da ilgileniyor.

Bordo mavililer bu isimler arasında alınabilir olanlarla gereken temasları yaparak transferi gelecek yönetime bırakacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor