Trabzonspor Gelişim Koleji

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Trabzonspor kendi evinde Gelişim Kolejini misafir etti.İLK YARI SAHADA FIRTINA ESMEDİKarşılaşmanın ilk sayısını Gelişim Koleji kaydederken Bordo Mavili dev adamlar birinci çeyreğin başında öne geçti. Avantajı faz

Trabzonspor Gelişim Koleji

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Trabzonspor kendi evinde Gelişim Kolejini misafir etti.

İLK YARI SAHADA FIRTINA ESMEDİ

Karşılaşmanın ilk sayısını Gelişim Koleji kaydederken Bordo Mavili dev adamlar birinci çeyreğin başında öne geçti. Avantajı fazla saklayamayan Trabzonspor çeyreğin sonlarına doğru isabetsiz atışlarının peş peşe gelmesinin ardından yenik duruma düştü ve ilk çeyreği 21 – 25 kaybetti.  İkinci Çeyreğin başında Trabzonspor bulduğu üç sayılık atış ile oyuna başladı. ilk çeyrekte 4 sayı ile geride kalan bordo mavili dev adamlar ikinci çeyreği baskılı getirerek karşılaşmanın ilk yarısını 39 – 39 berabere bitirerek soyunma odasının yolunu tuttular.

BORDO MAVİLİ DEV ADAMLAR YENİLDİ 

Kendi evinde ilk iki çeyrekte istenilen performansı veremeyen Trabzonsporlu oyuncular ikinci yarının ilk çeyreğine de istediği gibi başlayamadı. Oyun kurmadan uzak ve isabetsiz atışların sürekli olması Gelişim Kolejinin sürekli top kapmasına neden oldu. Üçüncü çeyrekte Trabzonspor 19 Mayıs Spor Salonunda yine yenik düştü. Trabzonspor 56 Gelişim Koleji 61

Son çeyrekte gelişim koleji aradaki sayı farkını korumaya çalıştı. Bordo Mavili dev adamlar iki haftadır kötü giden sonuçları değiştirme çabası sonuç vermedi. Son periyot son dakikalara doğru hızlı gelişen ataklara sahne olsa da Trabzonspor kendi evinde Gelişim Kolejine 80 – 86 mağlup oldu ve üç haftada karşılaşmadan yenik ayrıldı.

SALONUN YILDIZI EN SKORERLERİ

Salonun en skorer isimleri ise Trabzonspor’da Jurica Zuza oldu. Her hafta olduğu gibi bu haftada Zuza 18 sayı birden takımına kazandırdı. Gelişim kolejinde ise Sercan Ergin takımın sayılarını sırtlanan kişi oldu.  Ergin takımının 27 sayısını atarken karşılaşmanın da en skorer ismi oldu. 

1. Periyot 

Trabzonspor

   21     25

Gelişim Koleji

2. Periyot 

Trabzonspor

   39    39

Gelişim Koleji

3. Periyot 

Trabzonspor

   56    61

Gelişim Koleji

4. Periyot 

Trabzonspor

   80   86

Gelişim Koleji

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor