Trabzonspor geleceğe hazırlanıyor

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, ülke genelinde Trabzonspor'a bağlı futbol okullarının antrenör ve sorumlularıyla bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldi.Genel Sekreter Köksal Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet K

Trabzonspor geleceğe hazırlanıyor

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, ülke genelinde Trabzonspor'a bağlı futbol okullarının antrenör ve sorumlularıyla bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldi.

Genel Sekreter Köksal Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Sadıklar, Mehmet Terzi, Genel Müdür Metin Kazancıoğlu, Hukuk Direktörü Anıl Gürsoy Artan ve Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu’nun yer aldığı toplantı sonrası Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman bir açıklama yaptı.

Karaman, toplantıda antrenör ve sorumlulara öncelikli olarak TFF Futbol Okulları Talimatı konusunda bilgi verdiklerini belirterek, “Bu güne kadar kulübümüze bağlı futbol okullarının işleyişi karmaşık bir yapıya sahipti. Bugün yaptığımız toplantıda kulübümüzün kurumsal yapısı ve buna bağlı uyulması zorunlu kuralları kendilerine aktardık. Eminim ki bundan sonraki süreçte çok daha sağlıklı ve disiplinli bir çalışma içine girip, ileride takımımıza yakışır oyuncular yetiştireceğiz. Toplantının oldukça yararlı geçtiğine inanıyorum” dedi.

14474-0h7t9c0f.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor