Trabzonspor galip

 Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Trabzonspor deplasmanda F. İstanbulspor’u 62 – 76 mağlup etti KARŞILAŞMA PERİYOTLARINDA DURUMLAR  1. PeriyotOyunun ilk sayısını Trabzonspor kazandı. Trabzonspor İstanbul’da mutlak puan için çıktığı salona yansıd

Trabzonspor galip

 

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden Trabzonspor deplasmanda F. İstanbulspor’u 62 – 76 mağlup etti 

KARŞILAŞMA PERİYOTLARINDA DURUMLAR  

1. Periyot

Oyunun ilk sayısını Trabzonspor kazandı. Trabzonspor İstanbul’da mutlak puan için çıktığı salona yansıdı. Sürekli puan almak isteyen taraf olan Trabzonspor sürekli rakip potada sayı aradı.  Bu periyotun hakimiyeti tamamen Trabzonspor’da. Bordo mavililer art arta bulduğu sayılar ile farkı açma çabasında. Bu periyotun en skor er ismi Trabzonspor’da Umutcan Özyıldırım oldu. Sahada en fazla 3’lük sayı denemesi yapan taraf yine Trabzonspor oldu.  

2. Periyot

Bu periyota bordo mavililer fırtına gibi başladı. Bordo Mavililer oyuna hızlı başlamanın avantajını gördü. Oyunun ortalarına doğru İstanbul temsilcisi top ile oynamaya başladı. Periyotun hemen başında fark atan Trabzonspor’u yakaladı. Bu periyotta İstanbul temsilcisi çok istekli oynuyor. Son bölümlere doğru tekrar Bordo Mavililer oyun üstünlüğü koydu. İkinci periyotun yine sayı kralı Umutcan Özyıldırım oldu. Takımına 11 sayı kazandıran Özyıldırım 3 ribaunt bir asist yaparak göz doldurur iken ilk iki periyota damgasını vuran taraf oldu.  

3. Periyot

Trabzonspor üçüncü periyota diğer periyotlar gibi seri başladı. Bu periyotta bordo mavililer iyice salona hakimiyetini koymuş durumda. Bu periyotta seriye bağlayan Bordo Mavililer oyunun sonunda gülen taraf olacak 

4. Periyot

Son periyot Trabzonspor’un yine üstünlüğü ile başladı. Hızlı başlanılan maç sonunda Trabzonspor karşılaşmayı kazanan taraf oldu. 

 

                       SKORBOARD 

F. İstanbulspor

 18

 20

Trabzonspor

F. İstanbulspor

 34

 

38

Trabzonspor

F.İstanbulspor

 40

45

Trabzonspor

F. İstanbulspor

 62

 76

Trabzonspor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor