Trabzonspor galibiyete inanıyor

Trabzonspor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe Ülker karşısında galibiyet hesapları yapıyor.Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Trabzonspor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek.Bordo-mavililer, Hayri Gür Spor Salonu'nda, 28 Ocak Cumartesi günü

Trabzonspor galibiyete inanıyor

Trabzonspor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe Ülker karşısında galibiyet hesapları yapıyor.

Beko Basketbol Ligi'ndeki maçta Trabzonspor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek.

Bordo-mavililer, Hayri Gür Spor Salonu'nda, 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'de başlayacak karşılaşmada güçlü rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor.

Trabzonspor Antrenörü Halil Üner, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, ligin ikinci yarısına zorlu Fenerbahçe Ülker maçıyla başlayacaklarını ve bu karşılaşmada taraftar desteğine ihtiyaç duyacaklarını belirtti.

Maçta taraftarlarının tribünleri doldurmasını beklediklerini ifade eden Üner, ''Takımımızı maça en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Fenerbahçe Ülker maçıyla ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparız'' dedi.

Fenerbahçe Ülker'in Türkiye'nin en güçlü takımlarından biri olduğunu dile getiren Üner, ''Ama bu önemli değil. Her iki takım da sahada 5 kişiyle mücadele edecek. Yüreğimizi koyarak, seyircimizin de desteğiyle maçtan galip ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Kazanacağımıza da inanıyorum'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor