Trabzonspor galibiyet özlemini bitirmek istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yeni takımıyla çıkacağı ilk lig maçında galibiyetle tanışmayı hedeflerken, bordo-mavili takım ise ligdeki 5 haftalık galibiyet özlemini yeni hocasıyla bitirmek istiyor. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında ken

Trabzonspor galibiyet özlemini bitirmek istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, yeni takımıyla çıkacağı ilk lig maçında galibiyetle tanışmayı hedeflerken, bordo-mavili takım ise ligdeki 5 haftalık galibiyet özlemini yeni hocasıyla bitirmek istiyor. 

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor ile oynayacak olan Tranzonspor, bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Bordo-mavili ekipte teknik direktör Şenol Güneş dönemi sona erdi. Deneyimli teknik adam 4. kez geldiği bordo-mavili takımda, 11 sezon görev yaptı.
 
Bulunduğu dönemler içinde en kötü sezonunu 19 maçta 24 puan toplayarak yaşayan Güneş’in yerine ise eski öğrencisi Tolunay Kafkas getirildi. Futbolculuk günlerinin en parlak dönemini bordo-mavili takımda geçiren Kafkas, Trabzonspor’da bu kez teknik adam olarak yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.
 
Tranbzonspor, ligin ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu Gaziantepspor karşısında sahasında rövanşı almak için mücadele edecek. Bordo-mavililerin yeni teknik direktör Tolunay Kafkas’ın ise ligdeki ilk rakibi, aynı zamanda eski takımı, Gaziantepspor karşısına nasıl bir ilk on bir ile çıkacağı merak konusu. 
 
Ligde son 5 maçtır kazanamayan Trabzonspor, yeni hocasıyla birlikte galibiyet dışında başka bir şey düşünmüyor. Kırmızı-siyahlı ekip karşısında 3 puanı hedeflerken, 124 günlük özlemine yeni hocasıyla birlikte son vermeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor