Trabzonspor galibiyet andı içti

 Teknik direktör Tolunay Kafkas, "Bütün sezonun karşılığı olan bir maça çıkıyoruz. Finale yükselmek için kazanmamız şart" diye konuştu Fırtına'da 2012-13 sezonunun en kritik sınavı olan Sivasspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Ziraat Türkiye Kup

Trabzonspor galibiyet andı içti

 

Teknik direktör Tolunay Kafkas, "Bütün sezonun karşılığı olan bir maça çıkıyoruz. Finale yükselmek için kazanmamız şart" diye konuştu
 
Fırtına'da 2012-13 sezonunun en kritik sınavı olan Sivasspor karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmaktan başka bir hedefi kalmayan Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, 2-1 kaybettikleri ilk maçın rövanşını mutlaka kazanacaklarını söyledi.
 
Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Trabzonspor'un her yıl Avrupa arenasında olması gerektiğini vurgulayan Kafkas, "Ne yapıp edip finale çıkacağız" diye konuştu. Sivasspor'un elinde önemli bir avantaj olduğunu vurgulayan Kafkas, "Biz bu onların bu avantajını kendi lehimize çevirebilecek kapasitede bir takımız. Taraftarımızın desteğiyle bu engeli aşacağız" dedi.
 
GALİBİYET ANDI İÇTİLER
 
 
GALiBiYET ANDI iÇTiLER
Tur için iddialı açıklamalarda bulunan Tolunay Kafkas, dünkü idman öncesinde yaptığı toplantıda da öğrencilerini motive etmeye çalıştı. Tüm sezon boyunca yaşanan hayal kırıklığını tek bir maçla giderebileceklerini futbolcularına söyleyen tecrübeli teknik adam, "Ben dahil pek çoğumuzun geleceği bu maça bağlı. Mutlaka ama mutlaka finalde kendimizi göstermeliyiz. Ben bu kupayı kaldırabileceğimize inanıyorum. Hepiniz bireysel kalitesi yüksek futbolcularsınız. Sahada bir bütün olun ve bu maçı alın" ifadesini kullandı. Futbolcular hocalarına Sivasspor maçı için galibiyet sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor