Trabzonspor forvetini arıyor!

Bugüne kadar bir çok forvet oyuncusuyla görüşmesine rağmen anlaşma sağlayamayan Trabzonspor yönetimi, son olarak üzerinde durduğu Papis Cisse ve İbrahima Toure'yi kadrosuna katmak için temaslarını hızlandırdı.YÜKSEK MALİYET SIKINTISIİngiltere'nin Newcastl

Trabzonspor forvetini arıyor!

Bugüne kadar bir çok forvet oyuncusuyla görüşmesine rağmen anlaşma sağlayamayan Trabzonspor yönetimi, son olarak üzerinde durduğu Papis Cisse ve İbrahima Toure'yi kadrosuna katmak için temaslarını hızlandırdı.

YÜKSEK MALİYET SIKINTISI

İngiltere'nin Newcastle United takımında mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Cisse’nin yüksek maliyetinin sıkıntı yarattığı öğrenildi. Monaco’nun gözden çıkardığı İbrahima Toure ile de görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Bu iki oyuncu dışında 3 forvet oyuncusu ile daha temas halinde olan yönetimin, alacağı forvet oyuncusunu Avrupa Kupası maçlarına yetiştirmek istediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler