Trabzonspor fırsatı tepti

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına yeni bir umutla başlayan Trabzonspor, Kardemir D.Ç Karabükspor karşısında aldığı şok yenilginin üzüntüsünü yaşarken, zirveyle arasındaki puan farkını kapatma adına eline geçen fırsatları ise değerlendiremiyor. Spor T

Trabzonspor fırsatı tepti

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına yeni bir umutla başlayan Trabzonspor, Kardemir D.Ç Karabükspor karşısında aldığı şok yenilginin üzüntüsünü yaşarken, zirveyle arasındaki puan farkını kapatma adına eline geçen fırsatları ise değerlendiremiyor. 

Spor Toto Süper Ligi’nin 18. haftasında cezası nedeniyle bayan ve çocuk taraftarları önünde Karabükspor’u ağırlayan Trabzonspor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da kötü başladı.
 
Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini bu kez kendi sahasında ağırlayan Karadeniz ekibi 3-1 yenik ayrıldı. Ligin ikinci yarısına büyük bir umutla başlayan bordo-mavili takım kupada yakaladığı çıkışı lige yansıtamayarak kötü bir başlangıç yaptı.
 
TRABZONSPOR’A FIRSAT HAFTALARI YARAMIYOR
 
Trabzonspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yakaladığı fırsat haftalarını iyi değerlendiremedi. Takımların birbirine yakın puanlar elde ettiği ligde, bordo-mavili takım zirveyi yakalama şansını iyi kullanamayarak lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını korudu.
 
Ligin ikinci yarısında lider Galatasaray, Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği zirvede bordo-mavili takım sahasında Karabükspor’a 3-1 yenilerek eline geçen fırsatı iyi kullanamadı. Trabzonspor, Galatasaray ile olan 9 puanlık farkı korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler