Trabzonspor final öncesi umut veriyor

 Bu sezon ligde beklenen performansı veremeyen Trabzonspor, son haftalarda ortaya koyduğu performans ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanacak olan final maçı öncesi umut veriyor.  Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ortaya koyduğu performans ile

Trabzonspor final öncesi umut veriyor

 

Bu sezon ligde beklenen performansı veremeyen Trabzonspor, son haftalarda ortaya koyduğu performans ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanacak olan final maçı öncesi umut veriyor. 
 
Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ortaya koyduğu performans ile tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor, son haftalarda ortaya koyduğu performans ile dikkat çekiyor. Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında Sivasspor’a 6-0 ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 4-3 yenen Trabzonspor oynadığı son iki maçta attığı 10 golle taraftarlarına Fenerbahçe ile oynanacak olan kupa finali öncesi moral ve umut verdi. Bordo-mavililerin, farklı galibiyetlerin yanı sıra bu maçlarda ortaya koyduğu futbol ve mücadele de camiadan ve spor otoritelerinden olumlu not aldı.
 
FİNAL ÖNCESİ GALATASARAY İLE PROVA
Trabzonspor 22 Mayıs Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maç öncesi Spor Toto Süper Lig’de şampiyonu Galatasaray ile bu maçın provasını yapacak. Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Trabzonspor, ligde hedefsiz olmasına rağmen Fenerbahçe ile oynayacağı kupa maçı öncesi moral depoluyor. Üst üste aldığı farklı galibiyetlerle çıkış yakalayan Karadeniz ekibi, Galatasaray maçını kazanarak sezonu galibiyetle kapatmak istiyor.
 
TRABZONSPOR İLK DERBİSİNİ KAZANMAK İSTİYOR
Bu sezon İstanbul’un 3 büyük takımına karşı galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, sarı-kırmızılı takım karşısında ilk galibiyetini tatmak istiyor. Sezona kötü başlayan ve bir türlü beklentilere karşılık veremeyen Trabzonspor, 3 büyükler karşısında da bekleneni veremedi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı maçlarda galip gelemeyen Trabzonspor, bu sezon 3 büyükler içinde sadece Fenerbahçe’ye yenildi. Diğer maçlardan ise beraberlikle ayrıldı.
 
Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0
Beşiktaş-Trabzonspor: 1-1
Trabzonspor-Galatasaray: 0-0
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-3
Trabzonspor-Beşiktaş: 0-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor