Trabzonspor- Fenerbahçe finalde karşılaşıyor

2 Coca-Cola Elit Akademi U18 Ligi şampiyonunu belirleyecek maçta bu akşam İzmir Alsancak stadında Trabzonspor -Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Dörtlü finalin İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan ilk maçında Trabzonspor  Beşiktaş'ı 3-2 yenerek adını final

Trabzonspor- Fenerbahçe finalde karşılaşıyor

2 Coca-Cola Elit Akademi U18 Ligi şampiyonunu belirleyecek maçta bu akşam İzmir Alsancak stadında Trabzonspor -Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek

 Dörtlü finalin İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan ilk maçında Trabzonspor  Beşiktaş'ı 3-2 yenerek adını finale yazdırırken Trabzonspor'un finaldeki rakibi  Fenerbahçe, ise Bursaspor'u normal süresi 1-1 berabere biten karşılaşma sonunda yapılan penaltı atışlarında 5-4 mağlup ederek final vizesi aldı.

Trabzonspor  ile Fenerbahçe arasındaki Coca-Cola Elit Akademi U18 Ligi finali, bu akşam(31 Mayıs Cuma)  saat 18.00'de İzmir Alsancak Stadı'nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler