Trabzonspor FB'yi konuk edecek

Trabzonspor basketbol takımı yarın kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi konuk edecek.Karşılaşma öncesi Trabzonspor Basketbol Asbaşkanı Levent Erkuloğlu ve Antrenörü Halil Üner, Çardak Pide Salon’unda basın mensuplarıyla bir araya gelerek cumartesi

Trabzonspor FB'yi konuk edecek

Trabzonspor basketbol takımı yarın kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor Basketbol Asbaşkanı Levent Erkuloğlu ve Antrenörü Halil Üner, Çardak Pide Salon’unda basın mensuplarıyla bir araya gelerek cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesi önemli mesajlar verdiler.

 Cumartesi günü saat 12.00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda Fenerbahçe Basketbol takımını konuk edecek olan Trabzonspor’da Asbaşkanı Levent Erkuloğlu, “Bu karşılaşmada taraftarlarımızın desteğine ihtiyacları olduğunu belirterek” “ Tüm Bordo-Mavili taraftarlarımızın bu müsabakayı izlemesi için bilet fiyatlarını düşük tuttuk. Taraftarlarımızın karşılaşmaya gelebilmesi için de maç günü saat 112.00’da 19 Mayıs Spor Salonu önünden ücretsiz olarak otobüs kaldıracağız” dedi.

Ligden kesinlikle kalacaklarınıda sözlerine ekleyen basketbol takımı asbaşkanı  Levent Erkuloğlu, “Biz şuanda bu çıtayı daha yukarıya çıkarmak için çalışmalar yapıyoruz. Trabzonspor Basketbol Takımı daha yukarı taşımak için herkesin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.ts_baskett.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler