Trabzonspor eğer ceza alırsa...

İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçında çıkan olaylarda Trabzonspor'lu yönetici ya da futbolculara PFDK'dan ceza çıkması halinde savunma yapmama ve tahkime gitmeme kararı aldı.Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan ve 0-0 biten maçın ardından isten

Trabzonspor eğer ceza alırsa...

İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçında çıkan olaylarda Trabzonspor'lu yönetici ya da futbolculara PFDK'dan ceza çıkması halinde savunma yapmama ve tahkime gitmeme kararı aldı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan ve 0-0 biten maçın ardından istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Futbolcular saha içerisinde birbirine girerken, İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler de taraftarın linç girişime uğramıştı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK), yaşanan bu olayların ardından nasıl bir ceza vereceği merakla bekleniyıor.

Trabzonspor'a ceza verilmesi halinde ise İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’dan ceza alan kimsenin savunma vermeyeceğini, tahkime de başvurmayacaklarını söyledi. Başkan yaptığı açıklamada, “Biz bu yaşananların mağduruyken, olayların ortasına atılmışken ve kendimizi savunmuşken buna disiplin suçu diyen olursa başımızın üstünde yeri olur!” dedi. Bu arada Bordo-Mavililer, olaylarla ilgili görüntüler üzerinden çalışmaları sürdürüyor. Ayrıca olaylarda adı geçen emniyet amiri için de idari işlem yapılması talebinde bulunulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor