Trabzonspor Efes'i kutladı!

Anadolu Efes Başantrenörü Ufuk Sarıca, Beko Basketbol Ligi maçında Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.  Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sarıca, THY Avrupa Ligi'nde önemli ma

Trabzonspor Efes'i kutladı!

Anadolu Efes Başantrenörü Ufuk Sarıca, Beko Basketbol Ligi maçında Trabzonspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. 
 

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sarıca, THY Avrupa Ligi'nde önemli maçlar yaptıklarını belirterek, ''Bugün bizim için önemli olan kazanmaktı. Zaman zaman iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Trabzonspor içinde bulunduğu durumdan kurtulmak istiyor. Bugün aşırı sert oynadıklarını düşünüyorum. Gibson'un bireysel performansıyla ayakta kalmaya çalıştılar. Aldığımız sonuçtan ve maçı sakatlık olmadan bitirdiğimizden dolayı mutluyuz'' dedi. 

 Sarıca, bu karşılaşmayı geride bırakıp, hafta içinde THY Avrupa Ligi'nde İsrail'in Maccabi Electra takımı ile oynayacakları maça yoğunlaşacaklarını ifade etti. 
     
  -Trabzonspor kutladı- 
     
Trabzonspor Başantrenörü Tolga Öngören, skorer oyuncuları Jonathan Gibson'un son periyodun hemen başında 5 faulle oyun dışı kalmasıyla problem yaşadıklarını belirtti. 
Aldığı galibiyetten dolayı Anadolu Efes'i kutlayan Öngören, şunları kaydetti: 
 ''Maçın önemli kısmını iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ancak Gibson'un çıkmasıyla son bölümde problem yaşadık. Bugün Salyers biraz daha iyi oynadı ama bu pozisyonda hala istediğimiz katkıyı almış değiliz. İkinci yarı yaptığımız 13 top kaybı bize pahalıya mal oldu. Oyuncularımdan performanslarını maçın bir kısmına değil, tamamına yansıtmalarını istiyorum.'' 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler