Trabzonspor Denizli'de

Bu akşam saat 21:00'da oynanacak Denizlispor - Trabzonspor,Turkcell Süper Lig 4.hafta karşılaşması için Denizli'ye giden Trabzonspor'u taraftarları çiçeklerle karşıladı.Trabzonspor'u taşıyan uçak Dün akşam saat 22:10'da Denizli Çardak havalimanına indi.De

Trabzonspor Denizli'de

Bu akşam saat 21:00'da oynanacak Denizlispor - Trabzonspor,Turkcell Süper Lig 4.hafta karşılaşması için Denizli'ye giden Trabzonspor'u taraftarları çiçeklerle karşıladı.

Trabzonspor'u taşıyan uçak Dün akşam saat 22:10'da Denizli Çardak havalimanına indi.

Denizli'den oldukça uzakta olan Çardak Havalimanına gelen az sayıda Trabzonspor taraftarı takımlarını çiçekler ve alkışlarla karşıladılar.

Denzilispor Galibiyet Peşinde

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, Trabzonspor maçında galibiyet hedeflediklerini söyledi. Turkcell Süper Lig'in dördüncü haftasında yarın Trabzonspor'la karşılaşacak olan Yeşil - siyahlılar, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Ege temsilcisinde sakatlıkları devam eden Güray ve sakatlıktan yeni çıkan ancak hazır olmayan Engin, İlkay ve Emin, zorlu maçta forma giyemeyecek. 

Trabzonspor'un lige iddialı başladığını ancak kendilerinin de iyi bir ekip olduğunu belirten Teknik Direktör Yalçın, "Maçın kolay olmayacağı kesin ancak genç ve koşan bir ekibiz. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak 3 puan almayı hedefliyoruz." dedi.

Taraftarların maça gelerek kendilerini 90 dakika desteklemesini isteyen Yalçın, "Onlara bu maçta çok ihtiyacımız olacak. Coşup bizi de coştursunlar. Onları 12. adam olarak arkamızda görürsek sahadan galibiyetle ayrılırız." şeklinde konuştu.

Denizlispor'un, Trabzonspor karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor: Cenk, Roman Kratochvil, Süleyman, Couto, Çağlar, Tomas, Braga, Murat Karakoç, Fatih Yiğen, İzzet ve Roberts.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor