Trabzonspor da PFDK'ya sevk

 Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri ile Aykut Kocaman, Sadri Şener ve Engin Baytar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Galatasaraylı futbolcu Engin

Trabzonspor da PFDK'ya sevk

 

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri ile Aykut Kocaman, Sadri Şener ve Engin Baytar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Ayrıca Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor Kulüpleri de kurula sevk edildi.

Süper Kupa'daki tribün olaylarından ötürü Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri PFDK'ya sevk edildi. Trabzonspor ve Sadri Şener'e ise TFF'ye yönelik açıklamaları sonrasında disiplin kurulu yolu gözüktü.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilirken; sevk sebebinin ise kupa seremonisi öncesi hakem Cüneyt Çakır'a söylediği sözler olduğu belirtildi.

Kocaman'ın "Oyuncum Caner ile konuştum. Topa vurduğunu söyledi. Yeni sezona yine aynı senaryolarla girdik. Hayırlı olsun" dediği ifade edildi.

Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır'a sarfettiği sözler sonrasında kırmızı kart gören Engin Baytar da, kart sonrası yaptığı agresif tavırlardan ötürü PFDK'ya tedbirli olarak gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor