Trabzonspor çöküşte

 Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Trabzonspor, kötü gidişini sürdürüyor.  Teknik direktör Şenol Güneş’in görevinden ayrılmasından sonra takımın başına getirilen teknik direktör Tolunay Kafkas ile yeni bir sayfa açan bordo-mav

Trabzonspor çöküşte

 

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Trabzonspor, kötü gidişini sürdürüyor. 
 
Teknik direktör Şenol Güneş’in görevinden ayrılmasından sonra takımın başına getirilen teknik direktör Tolunay Kafkas ile yeni bir sayfa açan bordo-mavili takım, Fenerbahçe karşısında aldığı farklı mağlubiyetle sıkıntılı döneme girdi.
 
Ligde oynadığı son 8 maçta sadece 1 galibiyetle alan Karadeniz ekibi, 22. hafta sonunda 27 puanda kalarak zirvenin 16 puan gerisinde kalarak Lige adeta havlu attı.
 
SON 8 MAÇTA 1 GALİBİYET
 
Sezona sıkıntılı başlayan ve arzuladığı çıkışı bir türlü yakalayamayarak büyük bir düşüş ortaya koyan Trabzonspor, ligde oynadığı son 8 maçta 1 maç kazanabildi. Söz konusu maçlarda 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan bordo-mavili takım birde galibiyet aldı.
 
Bordo-mavili takım Kafkas döneminde oynadığı 3 lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi, oynadığı son 8 maçta 5 puan elde ederken, 19 puan kaybetti.
 
Trabzonspor’un son oynadığı 8 maçta aldığı sonuçlar şöyle:
 
Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-3
 
Sivasspor-Trabzonspor: 2-0
 
Trabzonspor-Gaziantepspor: 4-1
 
SB Elazığspor-Trabzonspor: 3-1
 
Trabzonspor-Karabükspor: 1-3
 
Trabzonspor-Galatasaray: 0-0
 
İstanbul B.B-Trabzonspor: 2-1
 
Trabzonspor-Kayserispor: 1-1
 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler