"Trabzonspor çok zor bir virajda"

Trabzonspor'un son kongresinde başkanlık yarışını az bir farkla kaybeden Muharrem Usta, takımdan bu sezon şampiyonluk beklenmemesi gerektiğini söyledi. Usta, "Trabzonspor en zor virajda. Borçlar umulandan çok. 170 küsur lira borç var. Gelirlerin ne kadarı

"Trabzonspor çok zor bir virajda"

Trabzonspor'un son kongresinde başkanlık yarışını az bir farkla kaybeden Muharrem Usta, takımdan bu sezon şampiyonluk beklenmemesi gerektiğini söyledi. Usta, "Trabzonspor en zor virajda. Borçlar umulandan çok. 170 küsur lira borç var. Gelirlerin ne kadarı temlikte... Zannedersem yeni yönetim, bunları yeni öğreniyor" dedi.

TAKIMIN İSKELETİ YOK
Bordo-mavili takımın bu sezonki durumunun geçen sezonki Beşiktaş'a benzediğini kaydeden Usta, "Trabzonspor'dan bu sene büyük başarı beklemek hayal olur. Yönetimin, Beşiktaş'ın yolundan gitmesi gerek" diye konuştu. Bu seneki gidişatın, başkanla bir bağlantısı olmadığını kaydeden Usta, "Kulübün tepeden tırnağa yenilenmesi gerek. Trabzonspor'un bir iskeleti yok. İskeleti oluşturacak bir görüntü de yok. Bir takımın temel taşı olmalı. Olmazsa olmaz" ifadesini kullandı.

TOLGA'NIN GİDİŞİNE SEVİNDİM
Bu sezon büyük başarı beklemenin hayal olduğunu da vurgulayan Muharrem Usta, "Trabzonspor'un önümüzdeki sezona hazırlanması gerek. En çok merak ettiğim olay Beşiktaş. Nasıl oldu da tam bir takım oldular. Feda'dan sonra, sefa geldi. Tüm kulüplerimiz, Beşiktaş'ı incelemeli" yorumunda bulundu. Usta, Tolga'nın Beşiktaş'a gitmesine sevindiğini de belirterek, "Türkiye'nin en iyi iki kalecisi Onur ve Tolga bizdeydi. Aynı kalede olsaydılar birisine yazık olacaktı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler