Trabzonspor Cimboma rest çekti

Geçmiş sezonlarda Selçuk İnan ile Burak Yılmaz’ın transferlerinden dolayı karşı karşıya gelen Galatasaray ve Trabzonspor bu kez fikstür yüzünden ters düştü.Sarı-kırmızılı yönetim, Karadeniz ekibinden ligin son haftasında yapılacak karşılaşmanın 19.05 paza

Trabzonspor Cimboma rest çekti

Geçmiş sezonlarda Selçuk İnan ile Burak Yılmaz’ın transferlerinden dolayı karşı karşıya gelen Galatasaray ve Trabzonspor bu kez fikstür yüzünden ters düştü.

Sarı-kırmızılı yönetim, Karadeniz ekibinden ligin son haftasında yapılacak karşılaşmanın 19.05 pazar günü oynanmasını talep etti. Şampiyonluk kutlamalarını böylece Cimbom için manevi anlam taşıyan 19.05 tarihinde gerçekleştirmek isteyen Aslan’ın bu isteğini ise bordo-mavililer kesin bir dille geri çevirdi.

Trabzonspor, 22 Mayıs’ta Fenerbahçe ile yapacağı Türkiye Kupası finalini gerekçe göstererek ligin son haftasında TT Arena’daki mücadelenin cumartesi günü oynanmasını talep ediyor. Bu arada Galatasaray Yönetimi’nin şampiyonluk kutlamalarını aynı karşılaşmanın ardından statta yapılacak havai fişek gösterileri ve konserlerle yapmayı planladığı, kutlamalar için başka bir gün düşünmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler