"Trabzonspor bıçak dişte oynar"

UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'nda Lazio ile Trabzonspor'un rakip olması İtalyan basınında da yer buldu.  La Gazzetta dello Sport'un internet sitesinde yer alan haberde, "Lazio, Türk ve Polak tehlikesi" başlığı kullanıldı. "lazionews" sitesinde yer alan hab

"Trabzonspor bıçak dişte oynar"
UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'nda Lazio ile Trabzonspor'un rakip olması İtalyan basınında da yer buldu. 
 
La Gazzetta dello Sport'un internet sitesinde yer alan haberde, "Lazio, Türk ve Polak tehlikesi" başlığı kullanıldı.
 
"lazionews" sitesinde yer alan haberde ise, Trabzonspor" yorumu yapıldı. Burak Yılmaz'ın Lazio forması giyinmesi halinde ise yarışın ilginç bir boyut kazanacağının altının çizildiği haberde, "Burak bu durumda eski takımına karşı oynayacak" dendi.
 
Petkoviç'ten kura yorumu
 
Trabzonspor'un Avrupa Ligi J Grubu'nda eşleştiği takımlardan Lazio'nun sportif direktörü İgli Tare, "Grubun favorisi biziz" dedi.
 
Mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü Vladimir Petkoviç ise, "Trabzonspor ve Legia Varşova başa çıkılması zor takımlar. Özellikle Trabzonspor bıçağı dişlerinin arasına koyarak mücadele verecektir" diye konuştu.
 
Kuraların çekilmesinin ardından açıklama yapan İgli Tare, Trabzonspor ve Legia Varşova'nın zor takımlar olduğunu hatırlatarak, "Apollon Lİmasol da iyi bir mücadele verecektir. Ancak grubun favorisi olduğumuzu da gizleyemeyiz. Yine de bunlar küçümsenecek takımlar değildir" diye konuştu.
 
Türk futbolunu ve Trabzonspor'u iyi tanıdığını ifade eden Tare, "Zor ve uluslararası deneyimi olan bir takımdır. Şampiyonlar Ligi'nde de oynadı ve çok sıcak bir taraftar kitlesi var. Zor bir deplasman olacak" dedi. 
 
BIÇAK DİŞTE OYNAR
Vladimir Petkoviç de, "Çok ilginç bir turnuva olacak. Trabzonspor ve Legia Varşova, başa çıkılması kolay rakipler olmayacak. Apollon Lİmasol da iyi bir mücadele verecektir. Fiziksel anlamda da zor karşılaşmalar olacak. Maçlardan sonra gece mi yoksa ertesi sabah mı dönüp dönmeyeceğimiz de çok etkili olacaktır. Ancak geçen yılki deneyimimiz çok işe yarayacak" diye konuştu.
 
Özellikle Trabzonspor'un, 2 yıldır sergilediği oyunla çok formda bir takım olduğunu dile getiren Petkoviç, "Şampiyonlar Ligi'nde de gayet iyiydi. Çok sıcak bir ortam ve taraftara sahipler. Bıçağı dişlerinin arasına koyarak mücadele vereceklerdir" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor