Trabzonspor, Beşiktaş Maçında İlk Peşinde

 Spor Toto Süper Lig'de 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini hedefliyor. Ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, 3. haftasında Gaziantepspor'a 1-0 mağlup o

Trabzonspor, Beşiktaş Maçında İlk Peşinde

 

Spor Toto Süper Lig'de 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu sezon ilk deplasman galibiyetini hedefliyor.
 
Ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, 3. haftasında Gaziantepspor'a 1-0 mağlup olan bordo-maviller, ligin 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanından golsüz beraberlikle dönmüştü.
 
Ligde 3 deplasman maçında 2 beraberlik, 1 yenilgi alan bordo-mavililer, Beşiktaş deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor.
 
Beşiktaş'a karşı İstanbul'da son 5 deplasman maçında yenilmeyen, 8 maçta ise bir yenilgi alan Karadeniz ekibi hem rakibi karşısında iyi sonuçları sürdürmeye hem de bu sezon deplasmanda galibiyet hasretine son vermeye çalışacak.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor