Trabzonspor Beşiktaş berabere bitti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. LİGDE TRABZON ÜSTÜNTrabzonsp

Trabzonspor Beşiktaş berabere bitti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.

 
LİGDE TRABZON ÜSTÜN
Trabzonspor ile Beşiktaş arasında ligde yapılan maçlarda ise bordo-mavililerin 2 farkla üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 79 lig maçında Trabzonspor 31, Beşiktaş 29 kez galip geldi, 19 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 107 gole, Trabzonspor 88 golle karşılık verdi.
 
BEŞİKTAŞ ÇIKIŞTA
Beşiktaş, ligin son 4 haftasında başarılı bir performans sergiledi. Bu süreçte sadece 1 beraberlik alan ''Kara Kartallar'', 3 maçtan galibiyetle ayrıldı ve 4 haftada 10 puan topladı. Dört haftalık periyotta sadece Gaziantepspor ile sahasında 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı takım, deplasmanda Sanica Boru Elazığspor'u 3-1, Sivasspor'u 1-0 yendi, BJK İnönü Stadı'nda da Fenerbahçe ile oynadığı derbi mücadelesini 3-2 kazandı.
 
KAFKAS'IN 2. BÜYÜK MAÇI
Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen Tolunay Kafkas, bordo-mavili takımın başında ikinci büyük maçına çıkacak. Kafkas ile ligin 22. haftasında çıktığı Fenerbahçe maçında 3-0 mağlup olan bordo-mavililer, Beşiktaş karşısında galip gelmeye çalışacak.
 
İlk 11'ler
 
TRABZONSPOR

Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Cech, Zokora, Soner, Adrian, Halil, Olcan, Henrique

BEŞİKTAŞ

McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre Özkan, İbrahim Toraman, Oğuzhan, Fernandes, Holosko, Olcay Niang

Maçın anlatımı 

1 dk karşılaşma başladı 

3 dk Adrian’ın kullandığı kornere kafa vuran Mustafa Yumlu2nun kafa şutu az farkla dışarı çıktı

5 dk Beşiktaş atağında Olcay sol kanattan topla ceza sahası içine girdi ve savunmada Soner son anda altıpas önünde müdahele ederek topu kazandı.

8 dk Trabzonspor atağında Adrian sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Cenk'te kaldı.

11 dk Trabzonspor atağında Adrian sol kanattan çizgiye inen Olcan'a pasını verdi ama Olcan için ofsayt kararı verildi.

14 dk Trabzonspor atağında Halil ceza sahası içine yerden oynadı, Henrique hareketlendi ama kaleci Cenk çıkarak topun sahibi oldu

16 dk Beşiktaş'ta Fernandes sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Holosko arka direkte bomboş pozisyonda şutunu vurdu ve top kaleci Onur'da kaldı.

19 dk Karşılaşmada bu dakikaya kadar Trabzonspor % 60 topla oynama oranına sahip, Beşiktaş ise % 40.

20 dk Trabzonspor atağında Adrian sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Cenk çıkarak topu uzaklaştırdı.

22 dk Trabzonspor atağında Halil sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hilbert topu uzaklaştırdı.

27 dk Trabzonspor atağında Henrique topla ceza sahası içine yöneldi ama savunmada İbrahim Toraman araya girerek topu kazandı.

28 dk Beşiktaş atağında Niang sol kanattan ceza sahası önüne kadar geldi, kaleye sert vurdu ama top az farkla üstten auta çıktı.

33 dk Trabzonspor bu dakikaya kadar Beşiktaş kalesine 8 şut attı ve bunlardan sadece 1 tanesi isabetli oldu.

36 dk Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

38 dk Trabzonspor'da Zokora rakibi İbrahim Toraman'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

39 dk Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 24 numarayla Emre Özkan Giren oyuncu 19 numarayla Gökhan Süzen

40 dk Trabzonspor'da Zokora gördüğü bu kartla cezalı duruma düştü. Haftaya oynanacak Bursaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

45 dk ilk yarı sona erdi 

İkinci yarı sayfa 2'de

46 dk karşılaşma başladı 

47 dk Beşiktaş ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 22 numarayla Ersan Adem Giren oyuncu 14 numarayla Escude

49 dk Trabzonspor'da Adrian sağ kanatta ofsayt pozisyonunda kaldı.

51 dk Beşiktaş'ta Gökhan Süzen rakibi Halil'e yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

55 dk Beşiktaş atağında Oğuzhan sol kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi ama savunmada Mustafa Yumlu son anda müdahele ederek topu uzaklaştırdı.

57 dk Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 12 numarayla Henrique Giren oyuncu 27 numarayla Sapara

59 dk Trabzonspor atağında Mustafa Yumlu ceza sahası içine uzun oynadı ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

- Avni aker için tıklayın -

61 dk Trabzonspor atağında Soner ceza sahası içine yerden oynadı, Halil hareketlendi ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.

64 dk Trabzonspor gole çok yaklaştı.Soner ceza sahası içine havadan pasını verdi, Olcan sol tarafta topla buluştu, altıpasa doğru ortasını yaptı, Adrian kale önünde gelişine vurdu ama top üstten auta çıktı.

65 dk Sadri Şener istifa sesleri 

66 dk Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 37 numarayla Holosko Giren oyuncu 20 numarayla Necip

69 dk Trabzonspor'da Sapara sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Sivok topu uzaklaştırdı.

74 dk Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Adrian Giren oyuncu 40 numarayla Volkan Şen

78 dk Beşiktaş'ta İbrahim Toraman'ın tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.

83 dk Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 92 numarayla Olcan Giren oyuncu 25 numarayla Alanzinho

85 dk Trabzonspor'da Sapara sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

90 dk karşılaşmaya 3 dakika eklendi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor