"Trabzonspor beni küçümsedi"

Gençlerbirliği'nde forma giyen Aykut Demir adının büyük takımlarla anılmasının kendisini onurlandırdığını söyledi DHA'nın servis ettiği habere göre Gençlerbirliği'nin genç futbolcusu Aykut Demir, isminin bir çok takımla anılmasına Hollanda'dan cevap verdi

"Trabzonspor beni küçümsedi"

Gençlerbirliği'nde forma giyen Aykut Demir adının büyük takımlarla anılmasının kendisini onurlandırdığını söyledi

 

DHA'nın servis ettiği habere göre Gençlerbirliği'nin genç futbolcusu Aykut Demir, isminin bir çok takımla anılmasına Hollanda'dan cevap verdi.

Tatilini ailesinin yanında geçiren başkent temsilcisinin başarılı ismi, "İsmimin büyük takımlarla anılması beni onurlandırıyor" diyerek transfer dedikodularına açıklık getirdi.

 

İsmimin farklı takımlarla anılmasnın kendisi için onur olduğunu belirten Aykut "Her futbolcu gibi bende dört büyük takımda oynamak isterim. Fakat bu güne kadar resmi olarak bana gelen bir teklif yok. Gelse bile bu konuda kararı kulübüm verir. Çünkü kulübümle iki yıl daha mukavelem var" dedi.

 

"TRABZONSPOR BENİ KÜÇÜMSEDİ"

Genç futbolcu "Beni alın diye Trabzonspor'a bir haber gönderdin mi" sorusu üzerine "Tabii ki hayır. Ben Trabzonluyum, doğrudur. Ancak Gençlerbirliği'ne transfer olmadan önce Trabzonspor'un bir çok kez kapısını çalmıştık.

 

Fakat her seferinde 'bu tür futbolculardan bizde çok var' denilerek beni ve benim gibi bir çok Avrupa'da top koşturan Trabzon kökenli futbolculara kapılarını kapatıp, bizi istemediler. İnanın bu durum bizi çok üzdü. "dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler