Trabzonspor Baskette transfer

Trabzonspor Basketbol Takımı Can Maxim Mutaf'la anlaştı.Trabzonspor Fenerbahçe'den transfer ettiği Can Maxim Mutaf'la 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Trabzon’a bugün gelen 1.94 boyundaki  basketbolcu, 3 yıllık mukaveleye imza attı. Fenerbahçe Ülker altyapısın

Trabzonspor Baskette transfer

Trabzonspor Basketbol Takımı Can Maxim Mutaf'la anlaştı.

Trabzonspor Fenerbahçe'den transfer ettiği Can Maxim Mutaf'la 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Trabzon’a bugün gelen 1.94 boyundaki  basketbolcu, 3 yıllık mukaveleye imza attı. Fenerbahçe Ülker altyapısında basketbola başlayan Can Maxim, 2010-11 sezonunda Mersin BŞB, 2012-13 sezonunda ise Pınar Karşıyaka’da kiralık olarak forma giydi. 1991 doğumlu oyuncu, farklı yaş gruplarında 100’ün üzerinde milli formayı giydi.

Trabzonspor’a gelmeyi çok istediğini belirten Can Maxim, “Transferimin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Muharrem Usta ve Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Uzun vadeli bir mukavele imzalayarak kariyerimde yeni bir sayfa açtım. Türkiye’nin en büyük camialarından birine gelmenin heyecanını yaşıyorum. Terimin son damlasına kadar mücadele edip, bordo-mavili formayla kupalar kaldırmak istiyorum” dedi.

721-5w2a5b1r.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor