Trabzonspor Başkent virajında

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmada Suat Ars

Trabzonspor Başkent virajında

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor, Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmada Suat Arslanboğa düdük çalarken, Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Serkan Akarca yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mesut Çarık.

TRABZONSPOR ZİRVEYE YAKLAŞMAK İSTİYOR
Son karşılaşmasında Eskişehirspor'u mağlup eden Trabzonspor Ankaragücü deplasmanından galibiyetle ayrılarak zirvedeki takımlarla aradaki puan farkını azaltmayı amaçlıyor.

Bordo – mavili takımda Şenol Güneş'in vazgeçemediği isimlerden olan Giray Kaçar kart cezası nedeni ile görev yapamazken, Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı ile mücadele eden Didier Zokora yine takımını yalnız bırakacak.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları süren Tayfun Cora ve Robert Vittek de Ankaragücü deplasmanında forma giyemeyecek diğer iki isim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler