Trabzonspor başkanlığına resmen aday

Trabzonspor’un Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanan Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığı için yarışacaklarını duyurdu.Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) yazılı bir açıklama yaparak Trabzonspor’un Aralık ayında gerçekleştir

Trabzonspor başkanlığına resmen aday

Trabzonspor’un Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanan Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığı için yarışacaklarını duyurdu.

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) yazılı bir açıklama yaparak Trabzonspor’un Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanan Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylığı için yarışacaklarını duyurdu. 
 
Son yılların en kötü sezonunu geçiren bordo-mavili ekibin 3 Temmuz şike sürecinden bu güne, yönetim ve takım bazında yıpranarak güç kaybettiğini belirten Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Emre Aksoy; “Özlenen Trabzonspor ruhunu yeniden yaşatabilmek, camiayı yeniden ayağa kaldırabilmek, elde edilen 7 Süper Lig şampiyonluğuna yenilerini ekleyerek tarihi başarılara ve sevinçlere yeniden yelken açabilmek, ve geleceğe dair Trabzonspor için önemli olan takım projelere imza atabilmek için Trabzonspor’un başkanlığına talip olduklarını” belirten yazılı bir açıklama yayınladı. 
 
21 FARKLI PROJE 
Yapılan yazılı açıklamada, Trabzonspor için birbirinden farklı 21 proje geliştirdiklerini kaydeden TSGİAD, başta şeffaflık ve inovasyon(yenilenme) olmak üzere yabancı okullarından TS Club Mağazaları’na, kadro yapısından transfer politikasına kadar birçok yeni projeye imza atmak için hazır olduklarını da belirtti. 
 
TRABZON’DA YAŞAYAN BİR YÖNETİM
Oluşturulacak olan yönetimin ağırlıklı çoğunluğu Trabzon’da yaşayan, önce Trabzonsporlu saygın insanlardan kurulu olacağı ifadelerine yer verilen açıklamada Emre Aksoy şu şekilde konuştu: “Trabzon’da yaşayan ve gününün önemli bir bölümünü kendi işinden önce Trabzonspor’a ayırabilen bir yönetim kuracaklarını, Trabzonspor’un yıllardır İstanbul’dan idare edildiğini, bu anlayış çerçevesinde Trabzonspor’a şu ana kadar herhangi bir katkının sağlanamadığını” belirtti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler