Trabzonspor basınla buluştu

Trabzonspor Yönetim Kurulu, bu akşam basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, genel sayman Temel Kazancıoğlu ile diğer yöne

Trabzonspor basınla buluştu

Trabzonspor Yönetim Kurulu, bu akşam basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde verilen iftar yemeğinde kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, genel sayman Temel Kazancıoğlu ile diğer yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol ile ikinci başkanı Selçuk Kılıç ile çok sayıda basın mensuplarının katıldığı yemekte yönetim kurulu ile gündeme ilişkin sohbet edildi.

444444.jpg

Antrenman nedeniyle iftar yemeğinin son bölümüne gelen teknik direktör Şenol Güneş ve genel menajer Giray Bulak, basın mensupları ile tek tek tokalaştılar.

yyyyyyyy.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor