Trabzonspor Avrupa Kupası'nı kazanabilir!

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda yarın Dinamo Minsk ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor’a bir önceki turda geride bıraktığı İrlanda ekibinin hocasından büyük övgü geldi.Bordo mavili ekibin 3-0 ve 4-2’lik skorlarla eleyerek turladığı Derry City’n

Trabzonspor Avrupa Kupası'nı kazanabilir!


UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda yarın Dinamo Minsk ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor’a bir önceki turda geride bıraktığı İrlanda ekibinin hocasından büyük övgü geldi.


Bordo mavili ekibin 3-0 ve 4-2’lik skorlarla eleyerek turladığı Derry City’nin teknik direktörü Declan Devine İrlanda basınına yaptığı açıklamada, Trabzon’a karşı aldıkları toplamda 7-2’lik mağlubiyeti savunurken ilginç ifadeler kullandı.

Trabzonspor’un oldukça güçlü bir takım olduğunu söyleyen Devine, “Açıkçası kırıcı skorlar aldık. Ancak futbolcularım bu maçlarda ellerinden geleni yaptılar. Avrupa’da ilk kez mücadele eden, tecrübesiz 7-8 oyuncu ile oynadık. Karşımızda ise oldukça güçlü bir takım vardı. Tecrübeli ve kaliteli oyunculara sahip, sadece bize karşı değil, Avrupa Ligi için de iddialı bir ekipti. Bence Trabzonspor’un kupayı kazanacak hırsı ve kalitesi var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor