Trabzonspor adayları ne yapıyor

Akhisar Belediye mücadelesinin ardından Trabzonspor Yönetimi, 25-26 Mayıs’ta erken seçime gitme kararı almıştı. Bu kararı destekleyenler de oldu eleştirenler de. Ancak şehir şimdiden seçim havasına girmeye başladı. Başkan Sadri Şener’in gitmediği Orduspor

Trabzonspor adayları ne yapıyor

Akhisar Belediye mücadelesinin ardından Trabzonspor Yönetimi, 25-26 Mayıs’ta erken seçime gitme kararı almıştı. Bu kararı destekleyenler de oldu eleştirenler de.

 
Ancak şehir şimdiden seçim havasına girmeye başladı. Başkan Sadri Şener’in gitmediği Orduspor maçını, kongre için adaylıklarını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Metin Aksoy tribünden takip etti. Her iki aday, Orduspor maçının ardından da şehirde kalıp çalışmalarını hızlandırdı.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu, bir yandan yönetim kurulu listesini hazırlamak için kurmaylarıyla fikir alışverişinde bulunurken, diğer yandan da camianın önde gelenleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Kongreye oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan Hacaıosmanoğlu’nun, mayıs ayının ilk haftasında düzenleyeceği bir basın toplantısıyla yönetim kurulununu tanıtması bekleniyor.
 
Metin Atasoy ise plan ve projelerini, yaptığı görüşmelerde üyelere anlatıyor. Trabzon kanadından da Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Emre Aksoy da kongre için hazırlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler