Trabzonspor açıklama yapacak

Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı kongre kararının ardından Galatasaray Kulübü çok ağır bir dille bu akşam saatlerinde açıklama yaptı. Edinilen son bilgiye göre yarın Trabzonspor Kulübünün de aynı konu ile ilgili olarak çok ağır bir açıklama yapacak.Sp

Trabzonspor açıklama yapacak

Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı kongre kararının ardından Galatasaray Kulübü çok ağır bir dille bu akşam saatlerinde açıklama yaptı. Edinilen son bilgiye göre yarın Trabzonspor Kulübünün de aynı konu ile ilgili olarak çok ağır bir açıklama yapacak.

Sporda Şiddet yasasında bulunan ve gündemi oldukça yoran 58. Maddenin değiştirilmesi konusunda çıkış bulamayan TFF dün akşam itibari ile kongre kararı aldı. Bu karara ve küme düşme yasası olan 58. maddenin değiştirilmesine Galatasaray Kulübü bu akşam saatlerinde sitesinden sert bir açıklama yayınladı. Trabzonspor’un da yarın aynı konu ile ilgili olarak oldukça sert bir açıklama yayınlaması Trabzonspor camiası tarafından bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor