Trabzonspor: 4 - Eskişehir: 1

Zirveden uzaklaşmak istemeyen Trabzonspor, ligin güçlü ekiplerinden Eskişehirspor'u ağırlıyor.Hem Kardemir Karabükspor karşısında aldığı sonuç hem de kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar'a yapılan silahlı saldırı sonucu haftayı moralsiz geçiren bordo-mavililer, A

Trabzonspor: 4 - Eskişehir: 1


Zirveden uzaklaşmak istemeyen Trabzonspor, ligin güçlü ekiplerinden Eskişehirspor'u ağırlıyor.

Hem Kardemir Karabükspor karşısında aldığı sonuç hem de kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar'a yapılan silahlı saldırı sonucu haftayı moralsiz geçiren bordo-mavililer, Avni Aker'de galip gelerek bir nebze olsun moral bulmayı amaçlıyor.

TRABZONSPOR-ESKİŞEHİRSPOR
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu

SAAT: 18.00
YAYIN: Lig TV 2

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Aykut, Olcan, Alanzinho, Burak, Halil
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Ediz, Diego, Volkan, Hurriyet, Alper, Dede, Kamara, Tello, Batuhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Maçtan Notlar (İlk Yarı Başladı)

Dak 1 Karşılaşma Eskişehirspor'un vuruşuyla başladı.

Dak 1 Trabzonspor ani atakla maça başladı atakta Serkan Balcı ceza sahası hemen önüne kadar geldi ancak yerde kaldı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu devam diyor.

Dak 5 Alper Potuk ceza sahası içinde çok tehlikeli bir pozisyonda kafa vuruşu gerçekleştiriyor top kaleye giderken Giray son anda önleyerek rahat bir nefes aldırdı.

Dak 9 Eskişehirspor'da Dede sert vurdu top az farkla dışarda. Bu dakikalarda her iki takımda oldukça etkili geliyorlar kalelerine.

Dak 15 Hürriyet Güçer Halil Altıntop'a yaptığı faulden ötürü sarı kart gördü.

Dak 17 Aykut'tan Olcan'a derinlemesine bir pas. Olcan, Ivesa'dan sıyrıldı. Olcan pasını Burak'a aktarmak isterken savunma yatarak araya girdi. Trabzonsporlular'ın penaltı itirazı var. Abitoğlu devam dedi. Sonrasında Eskişehirspor tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dak 22 Halil Altıntop uzaktan deniyor ama aut.

Dak 23 Olcan yerde Hürriyet ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü oyun dışı.

Dak 29 Halil Altıntop ve goooooooooooooooooooooooooool. Burak Yılmaz'ın asisti Halil Altıntop'un golü.  Alanzinho'nun pasıyla sağdan ceza sahasına giren Burak'ın yerden ortasını Halil yerden bir vuruşla ağlara gönderdi.

Dak 33 Serkan Balcı Tello'ya faul yapıyor sarı kart gördü.

Dak 40 Gooooooooooooooooooooooooooooool Burak Yılmaz ile ikinci gol geliyor, Colman Burak'ın koşu yoluna atıyor Burak kaleciyle karşı karşıya kalıyor vuruyor ve gol ikinci gol. Burak 19'uncu maçındaki 23'üncü ligdeki 61'inci golünü atıyor.

Dak 41 Trabzonspor etkili geliyor.

Dak 45 Korner kullanıyor Trabzonspor ceza sahası içine bir orta Halil'in önünde kaldı Halil çok güzel vurdu ama top direği yaladı ve dışarı çıktı.

Dak 45 + 1 Goooooooooooooooll gooooooooooool goooooooooooooooooooooolll 3 oldu. Bu kez Marek Cech attı. Devrilmeden gitti harika gitti, ceza sahasına girdi kaleye usulca girdi füzesini ayağından çıkardı ve topu ağlara gönderdi.

Dak 45 Maçın ilk yarısı sona erdi.

İkinci yarı sayfa 2'de


Dak 46 Celustka giriyor Serkan Balcı oyundan çıkıyor Trabzonspor'da, Eskişehirspor'da ise Batuhan Karadeniz oyundan alındı Veysel Sarı girdi.

Dak 48 Dede'den Kamara'ya derinlemesine bir pas. Tolga ceza sahasında topu kontrol etti.

Dak 48 Veysel Sarı, Aykut'tan topu çaldı. Veysel topla birlikte ceza sahasına sokuldu. Veysel'in şutu hızla geriye dönen Aykut'a çarptı ve taca gitti.

Dak 49 Giray Kaçar yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

Dak 52 Alanzinho pasını Burak'a verdi. Burak ceza sahası dışından çok sert bir şut çıkardı, Ivesa kurtardı. Sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştrdı.

Dak 53 Eskişehirspor'da Koray Arslan topa eliyle dokunduğu için sarı kart gördü.

Dak 56 Diego 27 metrden vuruşunda top yerden sekerek Trabzonspoun ağlarına gitti.

Dak 59 Halil Altıntop çıkıyor yerine Adrian giriyor.

Dak 61 Trabzonsporlu taraftarlar 61. dakika şovuna başladı.

Dak 70 Trabzonspor'da Aykut Akgün sarı kart gördü.

Dak 76 Burak Yılmaz ceza sahası yayı içinden şutunu çekti. Savunmanın da müdahalesiyle top kornere gitti.

Dak 82 Goooooooooooooooooooooooooooooooool Olcan Dede'nin yaptığı hatayı affetmiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Orta sahada Dede bir anlık hata yapıyor Olcan Adın harika takip etti topu sürdü İvesa'yla karşı karşıya kaldı vurdu ve top ağlarda.

Dak 85 Henrique oyuna girdi Alanzinho çıktı.

Dak 88 Dede çıktı Erkan Zengin girdi.

Dak 90 Olcan Adın sol kanattan çok süratli geldi içeriye kesti Burak Yılmaz yükseldi kafa vurdu top auta çıktı.

Dak 90 Maça 2 dakika ilave ediliyor.

Dak 90 maç sona erdi. Trabzonspor: 4 - Eskişehirspor: 1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler