Trabzonspor 3 puan istiyor

 Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, deplasmanda son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

Trabzonspor 3 puan istiyor

 

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor, deplasmanda son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.
Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya'nın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Nihat Mızrak yaparken Yaşar Kemal Uğurlu ise 4. hakemlik görevini üstlenecek.
 
DEPLASMAN HASRETİ
 
Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda yarın Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibi karşısında deplasman galibiyeti hasretini sonlandırmak istiyor.
En son 4 Mart'ta geçen sezonun 29'uncu haftasında oynanan Beşiktaş maçını 2-1 kazanan Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor'u yenmesi halinde 245 gün sonra dış sahada kazanmış olacak.
 
Beşiktaş maçının ardından geçen sezon ve bu sezon toplam 10 lig maçında kazanma başarısı gösteremeyerek 8 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, dış sahadaki başarısız sonuçları geride bırakarak yeni bir sayfa açmaya çalışacak.
 
TRABZONSPOR ÜSTÜN
 
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor, Pazartesi günü Antalya'da yapacakları karşılaşmayla ligde 35'inci kez karşı karşıya gelecek.
Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 34 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 20-5 üstünlüğü bulunuyor. 9 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor 61 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü.
 
MUHTEMEL 11'LER
 
MEDICAL PARK ANTALYASPOR
Hakan
Koray
Emre
Deniz
Ergün
Tita
İbrahim
Uğur
Aisatti
Isaac
Diarra
 
 
STAT: Akdeniz Üniversitesi
SAAT: 20:00
HAKEM: Halis Özkahya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor