Trabzonspor: 2 - Elazığspor: 0

Trabzonspor, Elazığspor'u konuk ediyor. Hakemler: Yunus Yıldırım, İsmail Şencan, Volkan Narinç Trabzonspor: Tolga, Serkan, Mustafa, Bamba, Celustka, Zokora, Soner, Alanzinho, Yasin, Henrique Vittek. Elazığ; İvesa, Göksal, Tum, Bülent Ertuğrul, Adem, Murat

Trabzonspor: 2 - Elazığspor: 0

Trabzonspor, Elazığspor'u konuk ediyor.

 

Hakemler: Yunus Yıldırım, İsmail Şencan, Volkan Narinç

 

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Mustafa, Bamba, Celustka, Zokora, Soner, Alanzinho, Yasin, Henrique Vittek.

 

Elazığ; İvesa, Göksal, Tum, Bülent Ertuğrul, Adem, Murat, Sezer, Spahija, Da Silva, Faubert, Kwasie.

 

Trabzonspor'da Gustavo Colman sakatlığı olmamasına rağmen bugün 18 kişilik kadroda yok.

 

Maç başladı.

 

Kulüpler seramoniye çıkarken her iki takımın önlerinde futbolcularla birlikte sahaya çıkan miniklerin üzerlerinde ligde mücadele eden takımların formaları vardı.

 

Dak 2 Trabzonspor karşılaşmanın ilk atağında orta alandan Didier Zokora ile hücuma çıkmaya çalıştı. Bülent Ertuğrul onu faul ile durdurdu.

Dak 7 Elazığspor kendi yarı sahasından topla çıkmak isterken, Trabzon hücum elemanlarının baskısı sonucunda top çıkarmakta zorlanıyor.

Dak 10 Souleyman Bamba'dan sağ tarafa Soner Aydoğdu'ya gelen pas tekrar en sağda Serkan Balcı'ya ulaştı, onun orta yapmasına fırsat vermeyen Elazığspor savunması topu uzaklaştırmayı başardı.

Dak 11 Elazığspor tüm hatları ile kendi sahasına çekilmiş durumda.

Dak 15 Elazığspor'da Sezer Badur'un kaleye çektiği şut çok etkisiz bir şekilde kalenin yanından dışarı çıktı.

Dak 22 Serbest vuruşu Soner kullandı. Direk kaleye giden vuruşta topa son müdahele Bilica'dan geldi ve top kornere gitti.

Dak 33 Trabzonspor orta alanda topu kapttırdı. 4 kişi ile ani hücuma çıkmaya çalışan Ekazığspor ikinci pasını yapamadan topu kaptırdı ve top Trabzonspor savunmasında kaldı.

Dak 35 Elazığspor kendi yarı sahasında top çevirdi. Fakat topu orta alana taşıyamayan Elazığsporlu futbolcular toopu Trabzonsporlu futbolculara kaptırdılar.

Dak 40 Ve goooooooooooooooool. Vittek atıyor. Celustka'nın ortasında Vittek vuruyor ve top ağlarla buluştu. Trabzonspor: 1 - Elazığspor: 0

Dak 43 Elazığspor sol çaprazdan ceza sahasına Sezer Badur ile girdi onun sert vuruşunda Tolga Zengin topu çıkarmayı başardı. Sonrasında Zokora çıkardı.

Dak 45 İlk Yarı Sona Erdi.

 

Devamı Sayfa 2'de


Dak 46 Yunus Yıldırım düdüğünü çaldı ve 2. yarı başladı.

Dak 47 Elazığspor ikinci yarıya hızlı başladı. Herve Tum'a gönderilen uzun topta Trabzonspor savunması topu uzaklaştırmayı başardı.

 

Bu maçın fotoğraflarını şu anda Foto Galeri sayfalarımızda bulabilirsiniz.

 

Dak 52 Yasin ve Vittek paslaştı. Sağ tarafa Serkan Balcı'ya gönderilen topta, Serkan ceza sahasına ortasını yaptı. Gole çok yaklaşan Trabzonspor'da Robert Vittek'in vuruşunda Adem Alkaşi araya girdi ve topu kornere gönderdi.

Dak 57 Elazığspor Herve Tum ile kontraatağa çıkmaya çalıştı ancak Yasin savunmaya kadar gelerek topa sahip olmayı başardı. Ve rakibinin müdahelesi ile takımıa faul kazandırdı.

Dak 58 Rakibini formasından çeken Murat Kayalı sarı kart gördü.

Dak 59 Elazığspor'da Murat Kayalı oyundan çıktı yerine Sinan Özkan oyuna girdi.

Dak 65 Trabzonspor Henrique ile ceza sahası dışından serbest vuruş kullandı. Direk kaleye gönderdiği topta top kalenin solundan dışarı gitti.

Dak 69 Trabzonspor'da Halil Altıntop oyuna girdi Robert Vittek çıktı.

Dak 70 Elazığspor'da Julien Faubert ve Köksal Yedek oyundan çıktılar yerlerine Orhan Ak ve Pascal Feindouno girdiler.

Dak 76 Trabzonspor'da Henrique orta çizgiye kadar gelerek topu aldı. Alanzinho'ya göndedi. Onun vuruşunda top Vanja Ivesa'nın kontrolünde auta çıktı.

Dak 82 Ve GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Paulo Henrique attı.

Dak 84 Trabzonspor'da golü atan Henrique oyundan çıktı yerine Olcan girdi.

Dak 89 Alanzinho oyundan çıktı yerine Barış Özbek girdi.

Dak 90 Bamba sarı kartı gören oyuncu.

Dak 90 + 4 Olcan Adın sarı kartı gören futbolcu Trabzonspor'da.

Dak 94 Maç sona erdi. Trabzonspor: 2 - Elazığspor: 0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor