Trabzonspor 15 yıldır kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, İstanbu'da Fenerbahçe ile karşılaşacak. Trabzonspor Kadıköy'de en son 1997-98 sezonunda galip geldi.İki takım arasında oynanan son 8 maçta Trabzonspor galibiyet alamadı. Son 8 maçta Fenerbahçe 6 kez kazanı

Trabzonspor 15 yıldır kazanamıyor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, İstanbu'da Fenerbahçe ile karşılaşacak. Trabzonspor Kadıköy'de en son 1997-98 sezonunda galip geldi.

İki takım arasında oynanan son 8 maçta Trabzonspor galibiyet alamadı. Son 8 maçta Fenerbahçe 6 kez kazanırken 2 maç berabere bitti. Trabzonspor en son 2010-11 sezonu 2.hafta maçında rakibini sahasında 3-2 yenmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 80 maçta Fenerbahçe 33 kez, Trabzonspor 22 kez kazandı, 25 maç berabere bitti.

TRABZON 2 SEZONDUR YENEMİYOR

Trabzonspor son 2 sezonda ezeli rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet alamadı. Trabzonspor geçen sezon sahasında Galatasaray ve Beşiktaş ile 0-0, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 kaybetmiş deplasmanda ise 0-0 berabere kalmıştı.

Karadeniz ekibi son haftada deplasmanda Galatasaray’a 2-0 mağlup olduktan sonra Ziraat Türkiye Kupası final maçında da Fenerbahçe’ye 1-0 kaybetmişti. Trabzonspor bu sezonda ilk lig maçında ezeli rakiplerinden Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu. Trabzonspor bu 8 maçta sadece 1 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor